...jest pusty
W książce znajdziecie przepisy na potrawy z rusztu, które z łatwością przygotujecie także poza sezonem, na patelni grillowej lub w piekarniku. Dania mięsne, rybne czy warzywne serwowane na plenerowym przyjęciu potrzebują towarzystwa sałatek, sosów i napojów – w książce m.in. receptura na domowy sos barbecue, sałatkę coleslaw i sangrię.
Beata Grątkowska, z wykształcenia ekonomista i dziennikarz. Z zamiłowania kucharz i stylistka potraw. Od kilku lat razem z Igorem (mężem i fotografem) prowadzi rubrykę kulinarną z miesięczniku „Dobre Rady”. Jej przepisy ukazywały się w magazynach „Olivia” i „Kuchnia”. Mama Baśki, wielbicielka sportu, literatury i muzyki rockowej.
Format
pdf
Wydanie
DL-ebwm
Wydawca
Wydawnictwo e-bookowo
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: