...jest pusty
W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane. Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny - taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
ISBN
978-83-280-0009-4
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Buchmann
Okładka
broszurowa
Ilość stron
128
Wymiary
21 x 27.5 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: