...jest pusty
Przewodnik kulinarny po potrawach z warzyw, popularnych w naszej kuchni. Co można zrobić z buraków, brukselki, cebuli, dyni, fasoli, grochu, kalafiora, kapusty, marchwi, ogórków, papryki czy zielonych sałat? Autorki proponuj a dziesiątki przepisów na dania zimne i gorące z praktycznymi wskazówkami, jak przygotować dane warzywo, jaka jest jego wartość odżywcza itd. Ciekawostki z dziejów warzyw w kuchni.
ISBN
978-83-247-0946-5
Autor
ALINA STRADECKA, ALEKSANDRA CHOMICZ
Wydawca
Świat Książki
Okładka
twarda
Ilość stron
288
Wymiary
21 x 21 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: