...jest pusty
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj - zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, aby zyskać nie tylko smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję ze stworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszedniego.
ISBN
978-83-7073-631-6
Autor
MARGARET MERZENICH, ERIKA THIER
Wydawca
Multico
Okładka
twarda
Ilość stron
126
Wymiary
15 x 21,5 cm
Rok wydania
2008
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: