...jest pusty
Przepisy na ciasta i desery z róznych kuchni świata, proste i wyrafinowane. Sekrety pieczenia ciast, rady i wskazówki.
Tort Dobosa, tort Sachera, tort schwarzwaldzki, tort Malakoff, babka Savarin,torcik tiramisu, sernik wiedeński czy keks walijski - to nazwy tylko niektórych ciast, które stały się cukierniczą "klasyka". Ale książka zawiera też przepisy egzotyczne, np. na greckie ciasto grysikowe, tort jogurtowy z mango czy tunezyjską "samsę".
ISBN
978-83-247-0568-9
Autor
BARBARA JAKIMOWICZ-KLEIN
Wydawca
Świat Książki
Okładka
twarda
Ilość stron
144
Wymiary
14,5 x 20,5 cm
Rok wydania
2007
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: