Informacje
Ciasto na deser i podwieczorek, a zwłaszcza na niedzielę, to w polskiej kuchni tradycja. Żyjemy w czasach, w których większość pieczywa, a w ślad za nim także ciast produkowana jest taśmowo w nowoczesnych piekarniach, przez zaprogramowane roboty. Ale deser, to nie tylko słodkie danie podawane na koniec posiłku, to przecież jest i powinna być przyjemna chwila. Nic nie zastąpi aromatu i smaku ciast przygotowanych w domu ze świeżych, najwyższej jakości składników. Prezentowana książka zawiera sprawdzone przepisy na wyśmienite ciasta oraz wiele cennych porad, które sprawią, że nasze wypieki staną się powodem do dumy.
ISBN
978-83-7845-158-7
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
SBM
Okładka
twarda
Ilość stron
64
Wymiary
17 x 24,5 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęZobacz także: