...jest pusty
Książka w łatwy, prosty i przystępny sposób przedstawia wszystkie klasyczne gatunki ciasta, proponując imponujący zbiór oryginalnych przepisów.
Każdy rozdział omawia odrębny rodzaj ciasta, poczynając od precyzyjnego - krok po kroku - opisu jego przygotowania. Szczegółowe przepisy proponują najróżniejsze sposoby jego wykorzystania - zarówno na słodko, jak i na słono. Przy czym przepisy klasyczne uwspółcześniono, a w nowych, innowacyjnych propozycjach wprowadzono nieznane dotąd smaki lub zasugerowano lżejszy sposób przygotowania potraw.
Książkę uzupełniają wspaniałe ilustracje. Jesteśmy przekonani, że stanie się ona nowym, godnym zaufania przewodnikiem po sztuce pieczenia ciast.
ISBN
978-83-11-11512-5
Autor
MICHEL ROUX
Wydawca
Bellona
Okładka
broszurowa
Ilość stron
304
Wymiary
16 x 21 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: