...jest pusty
Croissanty, przepyszne vol-au-vent , czyli babeczki w kształcie gniazdka wypełnione nadzieniem, pizza na wiele sposobów, przysmak Francuzów quiche – kruche, listkowe ciasto pokryte najróżniejszymi składnikami: boczkiem, serem czy kurkami, i zalane masą jajeczną... W książce znajdziemy przepisy na światowe przysmaki, ale też na dania od dawna znane w naszej kuchni: babkę ziemniaczaną, wigilijny pieróg, kulebiak, rozmaite pierożki i paszteciki. Przyjemność dla oczu i podniebienia!
ISBN
978-83-247-1931-0
Autor
ALINA STRADECKA, ALEKSANDRA CHOMICZ
Wydawca
Świat Książki
Okładka
broszurowa
Ilość stron
192
Wymiary
21 x 21 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: