...jest pusty
Książka Eliq Maranik przyprawi o przyspieszone bicie serca wszystkich miłośników czekolady. Około 60 smakowitych przepisów na pralinki, trufle, cukierki, ciasta i desery dowodzi, że czekolada ma w kuchni niemal nieograniczone zastosowanie. Znajdują się w niej proste, ale efektowne przepisy na brownie lub klasyczny mus czekoladowy, a także wymagające większej wprawy receptury na pralinki czy trufle. Poza fantastycznymi przepisami znalazły się tu również ciekawe informacje na temat historii czekolady, dziejów jej produkcji, narzędzi oraz technik obróbki. Kolorowe, piękne fotografie sprawiają, że wokół niemal czuć zapach czekolady!
ISBN
978-83-7881-951-6
Autor
ELIQ MARANIK
Wydawca
Buchmann
Okładka
Twarda
Ilość stron
160
Wymiary
26.2 x 20.0 cm
Rok wydania
2014
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: