...jest pusty
Przepisów na potrawy z grzybów są setki. I nie ma się czemu dziwić, bowiem grzyby są łatwo dostępne - zarówno gatunki leśne, jak i hodowlane - a przede wszystkim chętnie spożywane w rozmaitych potrawach. Chociaż według dietetyków nie mają zbyt wielu wartości odżywczych, to właśnie dzięki nim nawet najzwyklejsze danie nabiera charakteru, smaku i aromatu. Dlatego warto częściej sięgać po grzyby - prawdziwy skarb polskich lasów i naszej kuchni.
ISBN
978-83-61582-82-3
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Dragon
Okładka
Miękka
Ilość stron
48
Wymiary
21.0 x 13.5 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: