...jest pusty
Sery dzielimy na świeże, fermentowane i gotowane. Mają one zalety mleka i niezaprzeczalną nad nim przewagę - są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka i mogą pod tym względem konkurować z mięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapnia.
Dania z serów i twarogów to propozycja dla wszystkich miłośników tych wyrobów. Znajdują się tu informacje o rodzajach serów, sposobie ich przygotowywania, a przede wszystkim wykorzystania w różnego rodzaju daniach, jak choćby plackach, zapiekankach, zupach, sałatach czy ciastach.
					
						ISBN
					
					
						978-83-62976-69-0
					
					
						Autor
					
					
						OPRACOWANIE ZBIOROWE
					
					
						Wydawca
					
					
						Dragon
					
					
						Okładka
					
					
						broszurowa
					
					
						Ilość stron
					
					
						48
					
					
						Wymiary
					
					
						13,5 x 21 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2010
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















