...jest pusty
Mapa drogowa kucharskich działań!
Książka prezentuje ponad 250 technik przygotowania posiłków, ponad 50 podstawowych przepisów oraz praktyczne podpowiedzi jak ratować sytuację, bez zaczynania wszystkiego od początku.
Ponadto czytelnik znajdzie w książce
listę podstawowych przyborów,
elementarz stylów krojenia,
trudniejsze zadania kuchenne, m.in. krojenie warzyw w różne kształty, obieranie kurczaka z kości i skóry, przygotowywanie domowego makaronu,
indeksy narzędzi i technik kucharskich,
tabele przeliczników miar oraz temperatury przygotowania mięsa.
ISBN
978-83-7670-331-2
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Buchmann
Okładka
broszurowa
Ilość stron
350
Wymiary
21 x 26 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: