...jest pusty
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki "Domowe przysmaki" i przekonaj się, że przygotowanie własnych, zdrowych i smacznych produktów nie jest wcale trudne. Wystarczy wiedza i odrobina dobrej chęci.
W książce "Domowe przysmaki" przeczytasz o tym:
- jak upiec chleb z pełnego ziarna na zakwasie,
- jak przygotować farsz do różnych rodzajów kiełbas,
- w czym tkwi tajemnica dobrze uwędzonej ryby,
- z jakich owoców zrobić najlepszy sok lub wino,
- jaka kapusta jest najlepsza do kiszenia,
- jak skutecznie przechowywać i konserwować żywność.
"Domowe przysmaki" to bogato ilustrowany elementarz dla wielbicieli dobrego, tradycyjnego jedzenia, a także niezwykły poradnik dla ludzi świadomych wagi zdrowego żywienia.
ISBN
978-83-7073-778-8
Autor
PRACA ZBIOROWA
Wydawca
Multico
Okładka
twarda
Ilość stron
328
Wymiary
21,5 x 28 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: