...jest pusty
Z kaczką w kuchni
Z kurczakiem na patelni
Mięso drobiowe wygrywa wyścig popularności w porównaniu z wołowiną czy
wieprzowiną. Jest delikatne, pożywne i niedrogie. Można je przyrządzać
na wiele sposobów. To właśnie jego wszechstronność, została wykorzystana
w przepisach. Mamy w książce wiele pomysłów na przygotowanie mięsa z
kurczaka lub indyka, ale nie tylko. Znajdziemy tu też sposób na pyszną
kaczkę, czy pasztet z gęsi. Mięso z drobiu, dzięki temu, że jest
lekkostrawne i niskokaloryczne. Szczególnie chętnie jest polecane w
kuchni dietetycznej - nie tylko przy odchudzaniu, lecz także jako
podstawa pożywienia dla rekonwalescentów, dzieci, ludzi starszych czy
kobiet w ciąży.
ISBN
978-83-258-0210-3
Autor
TADEUSZ BAROWICZ
Wydawca
Weltbild media KDC
Okładka
twarda
Ilość stron
220
Wymiary
17 x 24 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: