...jest pusty
Wiele osób nie lubi przyrządzać ryb - są one wprawdzie smaczne i zdrowe, ale ich sprawianie oraz porcjowanie zajmuje sporo czasu, a do tego wymaga wprawy. Zawsze jednak można sięgnąć po gotowe filety rybne, niezwykle łatwe w obróbce!
Prezentujemy 100 przepisów na filety smażone, pieczone, duszone oraz gotowane, m.in. na morszczuka z pieczarkami, dorsza z owocami południowymi, łososia z sosem tatarskim czy halibuta w cieście, a także na pulpety i zupy rybne.
Proponujemy dania odpowiednie na codzienny posiłek oraz bardziej wyszukane, idealne na specjalne okazje.
ISBN
978-83-274-0435-0
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
128
Wymiary
17 x 22 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: