...jest pusty
Kluski lane, kładzione, francuskie, kopytka, śląskie, pyzy, knedle...
Wszystkie są bardzo smaczne, a w dodatku dosyć często pojawiają się na naszych stołach, zwłaszcza w tych domach, w których króluje kuchnia domowa. Urozmaicają zupy i dania jednogarnkowe, nadają się doskonale jako dodatek do dań mięsnych, są też chętnie jadane jako danie samodzielne. Można je podawać na słono, słodko, ale też jako danie pikantne. Dlatego proponujemy ponad 160 przepisów na pyszne kluski, makarony i sosy.
ISBN
978-83-7648-520-1
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Prószyński
Okładka
broszurowa
Ilość stron
176
Wymiary
16,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: