...jest pusty
Obszerny zbiór przepisów na polewki, barszcze, chleby, mięsa, wyroby wędliniarskie, które można kojarzyć z kuchnią podlaską. Jak je przygotowywano, kiedy jadano i jakie obrzędy były z nimi związane, tego czytelnicy mogą się dowiedzieć z tej książki. To także próba spojrzenia na historię regionu przez pryzmat sztuki kulinarnej. Kuchnia podlaska to prawdziwa rewelacja dla miłośników staropolskiej kuchni i rodzimej tradycji kulinarnej.
ISBN
83-7298-934-6
Autor
ANDRZEJ FIEDORUK
Wydawca
Zysk i S-ka
Okładka
Twarda
Ilość stron
256
Wymiary
24.2 x 16.5 cm
Rok wydania
2006
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: