Księgarnia internetowa, ebooki.  E-booki do pobrania online w formie pliku Kindle MOBI, EPUB i PDF.
Menu
Strona głównaKsiążki drukowaneAlbumyKuchniaKUCHNIA WEGETARIAŃSKA POLSKIE PRZEPISY TW
SEKRETY PIERŚCIENIA ATLANTÓW
Szybki podgląd
18,76 zł
HECA NIE Z TEJ ZIEMI
Szybki podgląd
18,48 zł
MÓJ OCEAN NIESPOKOJNY
Szybki podgląd
20,90 zł
LUBIEWO WYD. V
Szybki podgląd
27,62 zł
HOTELARSTWO USŁUGI EKSPLOATACJA ZARZĄDZANIE
Szybki podgląd
42,76 zł
CÓRKA REMBRANDTA
Szybki podgląd
9,43 zł
ILUSTROWANY SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI TW
Szybki podgląd
11,42 zł
CIASTA DOMOWE NAJLEPSZE PRZEPISY TW
Szybki podgląd
38,00 zł
OCZKO W GŁOWIE TATUSIA TW
Szybki podgląd
56,19 zł
KORESPONDENCJA MIŁOSNA Z ANTOINETTE DE WATTEVILLE 1928-1937
Szybki podgląd
34,29 zł
DIANA MOJA HISTORIA
Szybki podgląd
28,38 zł
PAN OD SEKSU TW
Szybki podgląd
30,00 zł
KUCHNIA HAUTE COUTURE
Szybki podgląd
38,00 zł
BIEC ALBO UMRZEĆ
Szybki podgląd
38,00 zł
MAKIJAŻ BEZ TAJEMNIC
Szybki podgląd
66,57 zł

KUCHNIA WEGETARIAŃSKA POLSKIE PRZEPISY TW

28,48 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (22 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Dla wegetarian, osób gotujących dla wegetarian i wszystkich którzy chcieliby spróbować dań bezmięsnych. Kuchnia wegetariańska oparta na polskich tradycjach kulinarnych, z polskich składników. Dania są proste i nie wymagają długiego procesu przygotowania. Ważne są w nich świeże, sezonowe owoce, warzywa i zioła. Autorka prowadzi pensjonat w Bieszczadach. Na co dzień gotuje jarskie dania, które serwuje rodzinie i gościom. Bogate doświadczenie oraz zachwyt stołowników przeniosła do książki, pokazując nietypowe połączenia produktów i smaków. W książce między innymi: placki z cukinii, babka ponczowa, melony z miodem, zupa ziemniaczana z bobem, nalewka z owoców tarniny. Dzięki książce „Kuchnia wagetariańska”: • ugotujesz pyszne i zdrowe wegetariańskie dania • wykorzystasz sezonowe owoce, warzywa i zioła • łatwo odnajdziesz przepis idealny na każdą porę roku Książka podzielona została na pory roku. W każdym dziale znajdziemy przepisy na dania główne, zupy, przystawki i przekąski, desery i napoje a latem i jesienią dodatkowo na przetwory. Każdy spośród 145 przepisów przepis składa się z listy produktów oraz opisu krok po kroku, jak go przygotować. Jest czas przygotowania i wskazanie liczby porcji. Większość gotowych potraw została pokazana na fotografiach dołączonych do przepisów. Na początku książki znajduje się tematyczny spis treści, a na końcu alfabetyczny indeks potraw. Zintegrowana oprawa sprawia, że książka łatwo się otwiera, jest lekka i przyjazna w użytkowaniu. Autorka prowadzi w pensjonat Przystanek Cisna, do którego, razem z mężem, zaprasza turystów. Jej pasja i jej historia została dostrzeżona przez redakcje najważniejszych czasopism kobiecych oraz reporterów stacji TVN.
ISBN 978-83-245-2084-8
Autor ROZMYSŁOWICZ KATARZYNA
Wydawca Publicat
Okładka Twarda
Ilość stron 128
Wymiary 24.5 x 17.0 cm
Rok wydania 2014

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
 
Zobacz także:
...jest pusty

Powiadomienia

KUCHNIA WEGETARIAŃSKA POLSKIE PRZEPISY TW

Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.