...jest pusty
Czymże byłaby najlepsza potrawa, gdyby nie dodać do niej szczypty ziół?
Kolorowy dodatek ucieszy oko, a podniebienie uraduje wyrazisty smak. W
100 przepisach z wykorzystaniem bazylii, natki pietruszki, cząbru i innych ziół znanych od tysiącleci, pokazano, jak dzięki właściwie dobranym przyprawom najdrobniejsze
posiłki, dania główne, pyszne dipy oraz napoje nabierają wyjątkowego
charakteru. Skosztuj kaszy jaglanej ze szparagami, rosołu z kurczaka z
kiełkami, zupy z soczewicy z miętą oraz sznycli mediolańskich! A może
skuszą Cię niebanalne napoje, których nie znajdziesz w żadnym sklepie –
mleczny miętowy shake lub koktajl szpinakowo-ziołowy? Każdy przepis
zawiera: * szczegółowy wykaz składników * informację o czasie
przygotowania i liczbie porcji * wiadomości o wartościach odżywczych:
kaloriach, białku, tłuszczu i węglowodanach * apetyczne zdjęcie *
specjalną radę mistrzyni kuchni.
ISBN
978-83-258-0260-8
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Weltbild media KDC
Okładka
twarda
Ilość stron
96
Wymiary
16 x 21,5 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: