Informacje
Mając tę książkę, można zaspokoić apetyt na potrawy z ulubionych restauracji etnicznych, używając świeżych składników i prostych technik kulinarnych. Może już nigdy nie będziesz musiał zamawiać jedzenia na wynos!
– Rick Rodgers
Wypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej: FRANCUSKIEJ • WŁOSKIEJ • ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ • MEKSYKAŃSKIEJ • INDYJSKIEJ • CHIŃSKIEJ • TAJSKIEJ • WIETNAMSKIEJ
ISBN
978-83-7596-155-3
Autor
RICK ROGERS
Wydawca
G+J RBA National Geographic
Okładka
broszurowa
Ilość stron
304
Wymiary
21 x 26 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęZobacz także: