...jest pusty
Makaron jest od dawna jedną z podstawowych potraw naszej kuchni. Choć to Włosi słynęli zawsze jako najwięksi miłośnicy „pasty”, z biegiem czasu opanowała ona niemal cały świat. Prezentujemy szybkie i łatwe dania oraz te bardziej wyszukane. Pokazujemy tysiąc sposobów, jak dodać potrawom słońca i koloru kuchni śródziemnomorskiej. Aby usprawnić pracę, proponujemy krótki przewodnik po rodzajach makaronu i sposobach ich gotowania.
Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i zaprezentowane krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych.
Oznaczono stopień trudności, czas przygotowania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań.
Dla wtajemniczonych podano wartości odżywcze i zawartość kaloryczną potraw.
ISBN
978-83-7770-949-8
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
384
Wymiary
19 x 24,5 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: