...jest pusty
Prezentujemy przepisy na kotlety, pieczenie i rolady, którym wyjątkowy smak nadają zioła oraz przyprawy - zarówno te popularne, np. majeranek, tymianek czy rozmaryn, jak i te rzadziej używane, np. estragon, szałwia czy mięta.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: pieczeń wołową w marynacie rozmarynowej, schab parzony w ziołach, cielęcinę w sosie estragonowym, befsztyki z zielonym pieprzem i anyżowe żeberka.
Przedstawiamy proste propozycje odpowiednie na codzienny obiad, a także wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkania.
ISBN
978-83-274-0436-7
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
112
Wymiary
17 x 22 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: