...jest pusty
SEKRETY PIERŚCIENIA ATLANTÓW
Szybki podgląd
18,76 zł
HECA NIE Z TEJ ZIEMI
Szybki podgląd
18,48 zł
MÓJ OCEAN NIESPOKOJNY
Szybki podgląd
20,90 zł
LUBIEWO WYD. V
Szybki podgląd
27,62 zł
HOTELARSTWO USŁUGI EKSPLOATACJA ZARZĄDZANIE
Szybki podgląd
42,76 zł
CÓRKA REMBRANDTA
Szybki podgląd
9,43 zł
ILUSTROWANY SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI TW
Szybki podgląd
11,42 zł
CIASTA DOMOWE NAJLEPSZE PRZEPISY TW
Szybki podgląd
38,00 zł
OCZKO W GŁOWIE TATUSIA TW
Szybki podgląd
56,19 zł
KORESPONDENCJA MIŁOSNA Z ANTOINETTE DE WATTEVILLE 1928-1937
Szybki podgląd
34,29 zł
KUCHNIA HAUTE COUTURE
Szybki podgląd
38,00 zł
DIANA MOJA HISTORIA
Szybki podgląd
28,38 zł
BIEC ALBO UMRZEĆ
Szybki podgląd
38,00 zł
MAKIJAŻ BEZ TAJEMNIC
Szybki podgląd
66,57 zł
PAN OD SEKSU TW
Szybki podgląd
30,00 zł
Strona głównaKsiążki drukowaneLiteraturaO ŻARŁOKACH WYRAFINOWANYCH I POSPOLITYCH TW

O ŻARŁOKACH WYRAFINOWANYCH I POSPOLITYCH TW

39,52 zł
Produkt niedostępny
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Zapytaj o produkt

Josef Imbach, ur. w 1945 szwajcarski teolog, autor prac naukowych z pogranicza teologii i historii literatury, jest przy tym niezrównanym popularyzatorem wiedzy kulinarnej. Szperając w starych książkach kucharskich, w archiwach klasztorów, odnajduje wiele oryginalnych przepisów i podaje ich współczesne wersje, dostosowane do naszych warunków i gustów. Wielką erudycję w dziedzinie historii literatury i historii Kościoła łączy z talentem gawędziarskim i autentyczną pasją kucharską. Kolejna pozycja „grzesznie smakowitych przepisów” znanego w Polsce autora to przesycona złośliwym humorem lektura dla każdego, ale też obowiązkowa pozycja w księgozbiorze smakosza ceniącego dobrą kuchnię.
ISBN 978-83-211-1843-7
Autor JOSEF IMBACH
Wydawca PAX
Okładka twarda
Ilość stron 210
Wymiary 17 x 24,5 cm
Rok wydania 2008

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

 
Zobacz także: