...jest pusty
Spiralne fusilli, farfale w kształcie kokardek, wstążki delikatnego tagliatelle... We Włoszech znanych jest co najmniej 300 odmian makaronu. Jakimi sosami je przyprawiać, z jakimi jarzynami, mięsami i ziołami łączyć?
Ta przepięknie ilustrowana książka jest skarbnicą najrozmaitszych sekretów związanych z przygotowywaniem ciasta, gotowaniem i przyrządzaniem najpopularniejszych makaronów. Znajdziemy tu klasyczne spaghetti z sosem z oliwy, pomidorów, czosnku i świeżej bazylii, ale też wykwintne dania z owocami morza, przepisy na makarony zapiekane i na zimno, zupy i sałatki. Oprócz past – pierożki, kluski i lasagne.
ISBN
978-83-247-0823-9
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Świat Książki
Okładka
twarda
Ilość stron
400
Wymiary
20,5 x 16,5 cm
Rok wydania
2008
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: