...jest pusty
Strona głównaKsiążki drukowanePoradnikiPIECZENIE KROK PO KROKU PODSTAWOWE RODZAJE CIAST I PRZEPISY DLA POCZĄTKUJĄCYCH TW
Podstawowe rodzaje ciast i przepisy dla początkujących
Kto by nie chciał piec ciast jak prawdziwy cukiernik! Z tą książką sukces osiągnie nawet ten, kto w kuchni stawia swoje pierwsze kroki. W ponad 100 przepisach jasno i dokładnie opisano sposoby przyrządzania podstawowych rodzajów ciasta oraz tradycyjnych i współczesnych ciast i tortów. Kolejne etapy pracy są zilustrowane 150 zdjęciami przedstawiającymi krok po kroku najważniejsze czynności. Dzięki temu, że książka zawiera także wiele cennych informacji o składnikach i akcesoriach potrzebnych do pieczenia oraz wskazówki, jak sobie poradzić, gdy coś się nie uda, sukces odniesie też osoba, która dopiero rozpoczyna swoją przygodę z kuchnią.
ISBN
978-3-939991-45-8
Autor
OPRACOWANIIE ZBIOROWE
Wydawca
MAK Verlag
Okładka
twarda
Ilość stron
144
Wymiary
19 x 26 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: