...jest pusty
Nie samym chlebem człowiek żyje? Oczywiście- zdecydowanie tym, czego brakuje jest jego delikatne przykrycie! W książce tej można znaleźć przepisy na międzynarodowe specjalności- od chleba z daktylami do chrupiącego chleba z glinianej doniczki, od konfitur o smaku mango, doprawianych imbirem, do masła z krewetek. Obojętnie, czy śniadanie, kolacja, piknik, czy też przyjemny wieczór przy lampce wina- przepisy zawarte w tej książce z pewnością zaspokoją wyrafinowane potrzeby naszego podniebienia o każdej porze. Wokół globu: 100 przepisów na międzynarodowe specjały w zakresie past i pieczywa na każdą okoliczność Krok po kroku: Dzięki naszym wskazówkom zyskasz najważniejsze informacje dotyczące rodzajów mąk, przypraw do pieczywa, ciasta drożdżowego oraz zaczynu. Po prostu smacznie: Dodatkowe informacje, jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba, jak właściwie gotować marmoladę oraz jak sprawić, pieczywo i smarowidła nadawały się na podróż.
ISBN
978-83-7495-079-4
Autor
PRACA ZBIOROWA
Wydawca
Muza
Okładka
twarda
Ilość stron
160
Wymiary
13 x 20,5 cm
Rok wydania
2007
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: