...jest pusty
Piotr Bikont, znany recenzent kulinarny, zabiera czytelników w podróż po najlepszych restauracjach, karczmach, tawernach, barach i pubach w Polsce, a lokale, które zrobiły na nim największe wrażenie dodatkowo rekomenduje.
Przy każdym opisie znajduje się charakterystyka menu i dane teleadresowe a także adres strony www. Lokalizację ułatwiają mapy poglądowe regionów i kilkanaście kulinarnych planów miast a także spisy alfabetyczne restauracji w danym regionie. W książce znajduje się również słownik terminów kulinarnych, a całość uzupełniają kolorowe zdjęcia lokali.
ISBN
978-83-60887-44-8
Autor
PIOTR BIKONT
Wydawca
Carta Blanca
Okładka
broszurowa
Ilość stron
128
Wymiary
15,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2007
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: