...jest pusty
Choć od zarania dziejów w Polsce największym uznaniem cieszyły się trunki produkowane z winogron, to wina owocowe doczekały się w 2009 r. oficjalnej rehabilitacji, ponieważ Unia Europejska uznała, że trunek o tej nazwie może być wytwarzany z jabłek, porzeczek i innych owoców.
Mimo powszechnego przekonania, że tylko produkcja win gronowych zasługuje na miano sztuki, niska zawartość alkoholu i bardziej złożony skład powodują, że to właśnie przy produkcji win owocowych należy wykazać się prawdziwym kunsztem i wiedzą kiperską. Książka opisuje, jak w warunkach domowych przygotować wyśmienity trunek z darów sadów i ogrodów.
ISBN
978-83-629-7686-7
Autor
ŁUKASZ FIEDORUK
Wydawca
Dragon
Okładka
broszurowa
Ilość stron
48
Wymiary
13,5 x 21 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: