...jest pusty
Choć od zarania dziejów w Polsce największym uznaniem cieszyły się trunki produkowane z winogron, to wina owocowe doczekały się w 2009 r. oficjalnej rehabilitacji, ponieważ Unia Europejska uznała, że trunek o tej nazwie może być wytwarzany z jabłek, porzeczek i innych owoców.
Mimo powszechnego przekonania, że tylko produkcja win gronowych zasługuje na miano sztuki, niska zawartość alkoholu i bardziej złożony skład powodują, że to właśnie przy produkcji win owocowych należy wykazać się prawdziwym kunsztem i wiedzą kiperską. Książka opisuje, jak w warunkach domowych przygotować wyśmienity trunek z darów sadów i ogrodów.
					
						ISBN
					
					
						978-83-629-7686-7
					
					
						Autor
					
					
						ŁUKASZ FIEDORUK
					
					
						Wydawca
					
					
						Dragon
					
					
						Okładka
					
					
						broszurowa
					
					
						Ilość stron
					
					
						48
					
					
						Wymiary
					
					
						13,5 x 21 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2012
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















