...jest pusty
• Urozmaicone przepisy.
Pomidory – marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany – smakują przy każdej okazji.
• Cenne informacje.
O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym.
• Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
ISBN
978-3-86380-006-2
Autor
CORNELIA SCHINHARL
Wydawca
MAK Verlag
Okładka
twarda
Ilość stron
144
Wymiary
19,5 x 22 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: