...jest pusty
Cukinie i bakłażany, tak popularne w kuchni śródziemnomorskiej, doskonale komponują się w potrawach z mięsem, rybami, ziołami, a także z innymi warzywami. Można z nich przyrządzać smaczne i lekkie dania zarówno na zimno, jak i na gorąco.
Książka zawiera porady, jak wybierać dojrzałe cukinie i bakłażany, jak je przechowywać oraz przyrządzać.
Wśród przepisów znalazły się propozycje dań wegetariańskich.
ISBN
83-7184-335-6
Autor
CORNELIA SCHINHARL
Wydawca
Wiedza i Życie
Okładka
broszurowa
Ilość stron
64
Wymiary
16,5 x 20 cm
Rok wydania
2005
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: