...jest pusty
Grzyby - leśne, hodowlane, świerze, suszone, marynowane - różne i w każdej postaci mogą być użyte do przygotowania wielu potraw. Można je przyrządzić same albo łączyć z innymi składnikami, takimi jak mięso. Trzeba tylko wiedzieć, jakie grzyby wybrać i co można z nich zrobić.
Książka zawiera wskazówki, jak kupować, przechowywać i przyrządzać grzyby. Wśród kilkudziesięciu propozycji smacznych potraw z grzybów są przepisy zarówno na potrawy łatwe do wykonania, jak i te bardziej pracochłonne, których smak i aromat są jednak warte wysiłku.
ISBN
83-7184-343-7
Autor
CORNELIA SCHINHARL
Wydawca
Wiedza i Życie
Okładka
broszurowa
Ilość stron
62
Wymiary
16,5 x 21 cm
Rok wydania
2005
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: