...jest pusty
Doskonała książka kucharska zarówno dla amatorów, jak i bardziej doświadczonych szefów kuchni poszukujących nowych i oryginalnych pomysłów na potrawy podawane podczas przyjęć, imprez i spotkań towarzyskich
Zawiera ponad 150 inspirujących przepisów, począwszy od krewetek w tempurze i ostrych albondicas (pulpeciki w sosie pomidorowym), na kalifornijskich hand rolls i klasycznym serowym fondue kończąc.
Dzięki prostym, dokładnym przepisom, samodzielne wykonanie potraw jest łatwiejsze, niż myślisz.
Przydatne informacje o najważniejszych składnikach i niezbędnym sprzęcie kuchennym sprawią, że nie będziesz potrzebować żadnej innej książki, aby urządzić niezapomniane przyjęcie.
ISBN
978-83-62343-30-0
Autor
ABIGAIL BROWN, TOMAS GARCIA, MICHELE GOMES, MELISSA WEBB
Wydawca
G+J GRUNER + JAHR
Okładka
broszurowa
Ilość stron
288
Wymiary
210 x 210 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: