...jest pusty
Strona głównaKsiążki drukowanePoradnikiKuchniaPRZETWORY MARYNATY DŻEMY KUCHNIA POLSKA NA WSZYSTKIE OKAZJE
Seria 12 książek zawierających najlepsze przepisy kuchni polskiej pogrupowane tematycznie.
Przepisy tradycyjne i współczesne. Pięknie aranżowane fotografie potraw.
Przetwory, marynaty, dżemy - Przetwory to letnie i jesienne skarby, których smak i aromat docenia się zwłaszcza zimą. Na czołowym miejscu wśród przetworów w tradycyjnej domowej spiżarni znajdują się dżemy, konfitury i marmolady, a także marynaty wytwarzane zarówno z owoców, jak i warzyw: gruszek, śliwek, ogórków, dyni czy grzybów.
ISBN
978-83-7895-920-5
Autor
IZABELA JESOŁOWSKA
Wydawca
Zielona Sowa
Okładka
Zintegrowa
Ilość stron
60
Wymiary
21.8 x 23.5 cm
Rok wydania
2014
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: