...jest pusty
Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie. Pełnię korzyści z owoców czerpie się tylko wtedy, gdy jada się je regularnie. Zimą, kiedy wybór pośród świeżych i zdrowych produktów jest ograniczony, warto wspomagać organizm przetworami owocowymi. I chociaż w ich przygotowanie trzeba włożyć trochę wysiłku, to oszczędność i wygoda, jakie się dzięki temu osiąga, całkowicie wynagrodzą trud. Znajomość i przestrzeganie kilku podstawowych zasad przygotowywania przetworów owocowych pozwoli też popisać się własną inwencją. Poza tym nic nie zastąpi tej satysfakcji, kiedy w ponury zimowy wieczór rodzina domaga się herbaty z domowymi konfiturami.
					
						ISBN
					
					
						978-83-61582-85-4
					
					
						Autor
					
					
						OPRACOWANIE ZBIOROWE
					
					
						Wydawca
					
					
						Dragon
					
					
						Okładka
					
					
						twarda
					
					
						Ilość stron
					
					
						112
					
					
						Wymiary
					
					
						14,5 x 21,5 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2012
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















