...jest pusty
Chociaż dzisiaj nie ma potrzeby robienia zapasów, a sklepowe półki są pełne różnorodnych artykułów, to domowe przetwórstwo wraca do łask. Głównie dlatego, że własnoręcznie zrobione przetwory nie zawierają sztucznych dodatków, od których tak gorliwie uciekamy we współczesnym, skażonym chemią świecie. Pełnię korzyści z owoców czerpie się tylko wtedy, gdy jada się je regularnie. Zimą, kiedy wybór pośród świeżych i zdrowych produktów jest ograniczony, warto wspomagać organizm przetworami owocowymi. I chociaż w ich przygotowanie trzeba włożyć trochę wysiłku, to oszczędność i wygoda, jakie się dzięki temu osiąga, całkowicie wynagrodzą trud. Znajomość i przestrzeganie kilku podstawowych zasad przygotowywania przetworów owocowych pozwoli też popisać się własną inwencją. Poza tym nic nie zastąpi tej satysfakcji, kiedy w ponury zimowy wieczór rodzina domaga się herbaty z domowymi konfiturami.
ISBN
978-83-61582-85-4
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Dragon
Okładka
twarda
Ilość stron
112
Wymiary
14,5 x 21,5 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: