Księgarnia internetowa, ebooki.  E-booki do pobrania online w formie pliku Kindle MOBI, EPUB i PDF.
Menu
Strona głównaKsiążki drukowanePoradnikiKuchniaPYSZNY OBIAD W PÓŁ GODZINY
SEKRETY PIERŚCIENIA ATLANTÓW
Szybki podgląd
18,76 zł
HECA NIE Z TEJ ZIEMI
Szybki podgląd
18,48 zł
MÓJ OCEAN NIESPOKOJNY
Szybki podgląd
20,90 zł
LUBIEWO WYD. V
Szybki podgląd
27,62 zł
HOTELARSTWO USŁUGI EKSPLOATACJA ZARZĄDZANIE
Szybki podgląd
42,76 zł
CÓRKA REMBRANDTA
Szybki podgląd
9,43 zł
ILUSTROWANY SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI TW
Szybki podgląd
11,42 zł
CIASTA DOMOWE NAJLEPSZE PRZEPISY TW
Szybki podgląd
38,00 zł
OCZKO W GŁOWIE TATUSIA TW
Szybki podgląd
56,19 zł
KORESPONDENCJA MIŁOSNA Z ANTOINETTE DE WATTEVILLE 1928-1937
Szybki podgląd
34,29 zł
KUCHNIA HAUTE COUTURE
Szybki podgląd
38,00 zł
BIEC ALBO UMRZEĆ
Szybki podgląd
38,00 zł
MAKIJAŻ BEZ TAJEMNIC
Szybki podgląd
66,57 zł
DIANA MOJA HISTORIA
Szybki podgląd
28,38 zł
PAN OD SEKSU TW
Szybki podgląd
30,00 zł

PYSZNY OBIAD W PÓŁ GODZINY

18,95 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (120 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Barbara i Piotr Adamczewscy to jedyne w Polsce małżeństwo kulinarnych krytyków i praktyków, które ma już na swoim koncie łącznie ponad 40 książek poświęconych tematyce kulinarnej. Pyszny obiad w pół godziny. 200 przepisów na szczęście to kolejna publikacja tego duetu. Znalazły się w niej szybkie, proste, łatwe i pomysłowe dania, niekiedy tworzone niemal „z niczego”. Autorzy dowodzą, że naprawdę smakowity obiad, składający się co najmniej z dwóch odpowiednio dobranych dań można przygotować w 30 minut. Oczywiście potrzebna jest do tego dobra organizacja i sensowne zaopatrzenie kuchni. Ale i na to znajdą Czytelnicy rady w tej książce. Wielką wagę autorzy przywiązują do jakości produktów, zdrowego i racjonalnego ich doboru, do takiego wyposażenia kuchni, aby sprzęty pomagały a nie utrudniały szybkie działanie. Barbara Adamczewska - autorka kilkunastu książek kulinarnych, które sprzedały się w łącznym nakładzie ponad 1 miliona egzemplarzy. Absolwentka polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego. Przez lata pracowała jako dziennikarka w pismach kobiecych („Magazyn Rodzinny”, „Zwierciadło”), gdzie zajmowała się sprawami społecznymi, prezentowaniem ciekawych osób i ich hobby. W latach dziewięćdziesiątych zainteresowała się reklamą prasową organizując dział reklamy w „Zwierciadle”, a następnie przez wiele lat szefując reklamie w „Poradniku Domowym”. Wraz z mężem Piotrem prowadzi witrynę www.adamczewscy.pl. Piotr Adamczewski - dziennikarz i krytyk kulinarny związany z tygodnikiem Polityka, prowadzi także audycje „Na apetyt Adamczewski” w Radio TOK FM. Często gotuje z wybitnymi i znanymi kucharzami. Adaptuje przywiezione z podróży przepisy kulinarne i opracowuje własne. Autor m.in. takich pozycji jak Wielki świat od kuchni, Smakosz wędrowny, Męskie gotowanie, Krwawa historia smaków, Rok na talerzu oraz Wielkiej księgi drinków i koktajli. Współautor dziesięciu przewodników po restauracjach Warszawy i okolic pt. Za stołem. Gospodarz blogu kulinarnego „Gotuj się!” Zaspokajanie apetytu może stać się wielką przyjemnością i źródłem szczęścia. Skorzystajcie z pomysłów Państwa Adamczewskich. Wybierzcie sobie te, które sprawią największą przyjemność.
ISBN 978-83-6377-343-4
Autor BARBARA I PIOTR ADAMCZEWSCY
Wydawca Studio Emka
Okładka broszurowa
Ilość stron 128
Wymiary 14,5 x 22 cm
Rok wydania 2013

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
 
Zobacz także:
...jest pusty

Powiadomienia

PYSZNY OBIAD W PÓŁ GODZINY

Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.