...jest pusty
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
ISBN
978-83-7073-761-0
Autor
WOLFGANG HAUER
Wydawca
Multico
Okładka
twarda
Ilość stron
88
Wymiary
15 x 21 cm
Rok wydania
2009
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: