...jest pusty
• Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą swieżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
• Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia sie z rybami.
• Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
ISBN
978-3-86380-015-4
Autor
JACQUELINE VOGT, INGO SWOBODA
Wydawca
MAK Verlag
Okładka
twarda
Ilość stron
144
Wymiary
19 x 22 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: