...jest pusty
Sałatki są niewyczerpanym źródłem witamin i składników mineralnych. Ich podstawowymi składnikami są warzywa i owoce, ale po dodaniu ryżu, makaronu, mięsa, sera czy jaj stają się pełnowartościowym i pożywnym posiłkiem. Te apetyczne potrawy sprawdzają się przez cały rok. Ze względu na ich walory odżywcze sałatki polecane są wszystkim, ale ich dodatkowy atut – proste i szybkie wykonanie – zdecydowanie zachęci do ich częstego przygotowywania osoby zapracowane. Tym razem ponad 160 przepisów na sałatki, które pozwolą nam wykorzystać warzywa i owoce sezonowe.
ISBN
978-83-7839-106-7
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Prószyński
Okładka
broszurowa
Ilość stron
176
Wymiary
16,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2012
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: