...jest pusty
Jedzmy kolorowo! To hasło powinno przyświecać nam podczas przygotowywania i spożywania
codziennych posiłków. Kolory na talerzu cieszą nie tylko wzrok. Półmisek pełen warzyw i owoców o
różnych barwach to gwarancja prawidłowego odżywiania. Barwniki roślinne są znakomitymi
antyoksydantami. Zdaniem specjalistów do spraw żywienia dieta bogata w antyutleniacze może
unieszkodliwić komórki rakowe, zanim zdążą wyrządzić nieodwracalne szkody. Ponadto spożywanie
czerwonych warzyw i owoców to świetny sposób na usunięcie toksyn z organizmu, obniżenie poziomu
cholesterolu, wzmocnienie odporności. My polecamy ponad 160 przepisów na kolorowe i zdrowe
sałatki z warzyw i owoców do przygotowania przez cały rok
ISBN
978-83-7839-770-0
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Prószyński
Okładka
Zintegrowa
Ilość stron
175
Wymiary
23.5 x 16.5 cm
Rok wydania
2014
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: