...jest pusty
Sałatki to niewyczerpane bogactwo witamin i składników mineralnych. Do ich przygotowania można wykorzystać warzywa, owoce, ryż, makaron, ryby, mięso, ser czy jaja. Wystarczy odrobina fantazji i szybko otrzymamy pożywne danie. Wykonanie jest proste, dlatego osoby poświęcające mało czasu na prace kulinarne mogą przyrządzać je bez trudu. Wystarczy tylko umiejętnie połączyć kilka produktów i można zabłysnąć przed gośćmi. Te kolorowe i apetyczne dania polecamy Państwu na każdą okazję i porę roku.
ISBN
978-83-7648-599-7
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Prószyński
Okładka
broszurowa
Ilość stron
174
Wymiary
16,5 x 23,5 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: