...jest pusty
Prawdziwy smakosz potrafi długie chwile delektować się porcją dojrzałego sera, zwłaszcza gdy towarzyszyć mu będzie kieliszek dobrego wina. Ta książka będzie Wam służyć pomocą przy zakupie serów i zdobywaniu nowych kulinarnych doświadczeń.
W książce omówiono najważniejsze gatunki i rodzaje serów, a także sposoby ich wytwarzania, z podziałem na poszczególne kraje. Podano 47 przepisów z całego świata na potrawy z serów. Kolorowe ilustracje zachęcają do przygotowania regionalnych dań. Znakomity przewodnik po świecie serów.
ISBN
83-213-4309-0
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Arkady
Okładka
twarda
Ilość stron
190
Wymiary
23 x 31 cm
Rok wydania
2007
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: