...jest pusty
W czasach żywności genetycznie modyfikowanej targi przeżywają prawdziwy renesans, będąc źródłem świeżych, ekologicznych produktów i lokalnych specjałów. Szefowie kuchni najlepszych restauracji z całego świata czerpią stąd inspiracje, tworząc menu dla swoich gości. Ludzie z pasją kulinarną zawsze znajdą sposobność, by podczas podróży odwiedzić lokalne targowiska i poczuć tam prawdziwą lokalną kulturę, obserwując zwyczaje miejscowych, podpatrując, co jedzą i co kupują. Evita de Gor i Gavin Baxter stworzyli niezwykły dwujęzyczny przewodnik kulinarny, który dostarczy Ci wielu niezapomnianych wrażeń i będzie Ci towarzyszył w czasie każdej wyprawy!
					
						ISBN
					
					
						978-83-7778-006-0
					
					
						Autor
					
					
						EVITA DE GOR, GAVIN BAXTER
					
					
						Wydawca
					
					
						G+J GRUNER + JAHR
					
					
						Okładka
					
					
						broszurowa
					
					
						Ilość stron
					
					
						368
					
					
						Wymiary
					
					
						19,5 x 21,5 cm
					
					
						Rok wydania
					
					
						2011
					
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także:

















