...jest pusty
"Jak zamienić makaron w arcydzieło sztuki kulinarnej? Jaki sos do jakiego
makaronu?
Trudno znaleźć inny produkt spożywczy, który dawałby tyle możliwości i
jednocześnie był tak prosty w przyrządzaniu – wystarczy kilka
odpowiednich dodatkowych składników, by zapewnić rozkosz dla
podniebienia.
Makaron i sos to para stwarzająca możliwość wprost niewyobrażalnych
kreacji. W książce prezentujemy wybór
najlepszych sosów do makaronu, od klasycznych po bardziej twórcze i
wyrafinowane warianty.
Sosy z rybami i owocami morza
Sosy mięsne
Świeże sosy warzywne
"
ISBN
978-83-258-0208-0
Autor
ROSE MARIE DORNHAUSER
Wydawca
Weltbild media KDC
Okładka
twarda
Ilość stron
120
Wymiary
16 x 21,5 cm
Rok wydania
2010
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: