...jest pusty
Wiele rodzajów sushi jest łatwe do przygotowania w domu. Oczywiście, nie osiągniemy klasy mistrzów sushi, tworzących arcydzieła z ryżu i ryb, ale sushi może stać się daniem goszczącym na naszych domowych stołach. Surowce są dostępne w sklepach z orientalną żywnością i w supermarketach, japońskie ryby dają się doskonale zastąpić rodzimymi. Tak sushi, jaki i sashimi to dania bardzo zdrowe, nietłuste, nie zawierające cholesterolu, lekkie i niezwykle smaczne.
ISBN
978-83-245-9536-5
Autor
ANTHONY CARROLL
Wydawca
Publicat
Okładka
broszurowa
Ilość stron
96
Wymiary
21 x 27,5 cm
Rok wydania
2008
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: