...jest pusty
Prezentujemy całą gamę przepisów na niezwykle popularne szaszłyki i kebaby - te wywodzące się z kuchni orientalnej specjały można przygotować na mnóstwo sposobów.
Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: doner kebab, koftę, szaszłyk drobiowy z brzoskwiniami, szaszłyk z łososia i ananasa oraz szaszłyk z krewetek.
Książkę uzupełniają receptury na sosy, które wyśmienicie podkreślą smak szaszłyków i kebabów, np. tzatziki czy barbecue.
ISBN
978-83-274-0456-5
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
112
Wymiary
17 x 22 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: