...jest pusty
Sznycle na obiad? Nieważne, czy z patelni, z piekarnika, smażone w kawałkach, nabite na patyk czy nadziewane - sznycle w każdej postaci stanowią kulinarny hit! Lubimy je w postaci klasycznej, a także w chrupiącej panierce. A może preferujemy przyprawione egzotycznie lub na modłę kuchni śródziemnomorskiej? W tej książce znajduje się wszystko. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ponad 100 przepisów kuchni narodowej i międzynarodowej, klasycznych i nowatorskich. Najlepsze rady i pomysły na temat krojenia mięsa, panierowania i nadziewania. Ponadto błyskawiczne przepisy na korzenne marynaty i wykwintne sosy. Wiele przepisów na smakowite dodatki.
ISBN
83-7319-923-3
Autor
MARGIT PREBST
Wydawca
Muza
Okładka
twarda
Ilość stron
128
Wymiary
16,5 x 20 cm
Rok wydania
2006
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: