...jest pusty
Dobry dżem powinien być błyszczący, klarowny i smakować jak owoc z którego został przygotowany. Przygotowanie marmolady jest zdecydowanie łatwiejsze niż przygotowanie dżemu, gdyż owoce cytrusowe zawierają dużo kwasów i pektyn niezbędnych do ścięcia się przetworu.
Szybkie i proste przepisy na przetwory.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
ISBN
978-83-274-0339-1
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
48
Wymiary
19.5 x 24 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: