...jest pusty
Kuchnia azjatycka zyskała popularność dzięki pysznym potrawom oraz szybkiej i prostej metodzie ich przyrządzania - podsmażaniu. Podsmażanie pozwoli ci w ciągu kilku minut przygotować bardzo różnorodne i smaczne dania, co stanowi główną przyczynę jego powodzenia.
Szybkie i proste przepisy na potrawy z woka.
Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania.
Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy.
Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego.
Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.
ISBN
978-83-274-0329-2
Autor
OPRACOWANIE ZBIOROWE
Wydawca
Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Okładka
twarda
Ilość stron
48
Wymiary
19.5 x 24 cm
Rok wydania
2013
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: