...jest pusty
Najpopularniejsze dania kuchni europejskich i egzotycznych.
Przystawki, zupy, dania główne i desery z kilkunastu krajów Europy i miejsc egzotycznych, poznawane i jadane zazwyczaj na wakacjach, można przyrządzić także w domu. M.in. flądra znad polskiego morza, francuski kogut w winie, grecka musaka, bułgarska zupa wiejska, chłodnik hiszpański, turecka sałatka z ogórków i chleb bananowy z Hawajów.
ISBN
978-83-247-0345-6
Autor
GRZEGORZ OSTROWSKI
Wydawca
Świat Książki
Okładka
twarda
Ilość stron
192
Wymiary
16,5 x 24 cm
Rok wydania
2007
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: