...jest pusty
Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami ziemniakami i rozmarynem kaszą manną czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi ta książka jest właśnie dla Ciebie Dowiesz się z niej jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie klasyczne francuskie bagietki włoską focaccię pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac od robienia zakwasu wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków bułek i rogali dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego by natychmiast zabrać się do pieczenia
ISBN
978-83-7243-950-5
Autor
DAN LEPARD, RICHARD WHITTINGTON
Wydawca
Wydawnictwo RM
Okładka
broszurowa
Ilość stron
160
Wymiary
16,5 x 21 cm
Rok wydania
2011
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Zobacz także: